+359 887 580722
  • Няма добавени артикули!

За нас

МАТРАЦИ ОНИ е запазената търговска марка за матраци на Мебел-Стил ООД, гр.Търговище – един от най-големите и значими производители на мека мебел в България.
Специално подбраните материали и създадените след много работа и внимание продукти са разделени в няколко категории. Това предоставя различни опции и възможности на всички, които търсят по-добро качество за своя сън. Всичко това е на отлична цена, в някои случаи и много по-добра от предлаганата до момента на пазара.

Мебел-Стил, създадена още през 1994 година, всъщност започва своята дейност именно с производството на матраци. Търсенето на мека мебел обаче променя приоритетите на дружеството. През следващите години фирмата започва да произвежда различни видове мебели, а матраците се произвеждат в сравнително ограничени количества, които единствено посрещат нуждите на магазините, в които се продават и моделите мека мебел на компанията.
През тези години обаче, конструкторският и дизайнерски екип на дружеството работят усилено върху съвременни и модерни решения за матраци, съчетани с екологични материали, търсейки най-добрите възможни комбинации за крайния клиент.

В началото на 2017 година мениджърският екип на компанията решава, че е настъпил моментът една вълнуваща история, изпълнена с години иновативност, откривателство и емоция, да влезе в дома Ви с новата колекция на матраци Они.
Първото, което ще привлече вниманието Ви в новата ни колекция, са цветните решения, на които сме заложили във всеки един матрак. Да, ние искаме нашите клиенти да сънуват цветно, да са щастливи, да бъдат усмихнати, когато купуват, когато се прибират в дома си, когато почиват, когато живеят. Ето защо ние залагаме на цветна палитра от висококачествени текстили, специално предназначени за матраци, която знаем, че ще Ви допадне изключително много.

Всеки един матрак, носещ запазената марка Они, е нещо много повече от отличен избор.
С Вашия нов матрак Они вие избирате Вашия заслужен сън.

Мебел-Стил ООД е изключително успешен модел на семеен бизнес, създаден през 1994 година в гр. Търговище. През последните шест години компанията се специализира в производството на тапицирана мебел и матраци и се превърна в един от най-големите производители в България. Към момента дружеството има 480 служители и две модерни производствени бази, разположени на обща площ от над 70 000 кв.м., от които повече от 20 000 кв.м. покрити производствени и складови площи. Първият завод на дружеството е в Търговище, а вторият, открит официално през 2015 г, е в с. Макариополско, на 14 км от Търговище.
Третият завод на фирмата, в град Попово, предстои да бъде открит през 2017 г. и той ще бъде специализиран в производството на матраци.

Дружеството продава успешно своята продукция във всички основни вериги мебелни магазини в България – общо повече от 250 точки в страната и изнася около 40% от своята продукция във Франция, Израел, Италия, Испания, Алжир, Унгария, Румъния, Грузия и Малта.

В Завод 2 се помещава и шоурумът на Мебел-Стил, както и развойното звено, където на площ от 200 кв.м. екип от конструктори и технолози създават новите модели на дружеството.

Мебел-Стил ООД е редовен участник на международното мебелно изложение ИММ-Кьолн, Германия, както и на Техномебел / Светът на мебелите, София, България.

През следващите няколко години Мебел-Стил амбициозно е поставило пред себе си задачи да стъпи на нови международни пазари и да утвърди своите позиции като най-значимия български производител на тапицирана мебел и матраци.