+359 887 580722
  • Няма добавени артикули!

За нас

МАТРАЦИ ОНИ е запазената търговска марка за матраци на Мебел-Стил ООД, гр.Търговище – един от най-големите и значими производители на мека мебел в България.
Специално подбраните материали и създадените след много работа и внимание продукти са разделени в няколко категории. Това предоставя различни опции и възможности на всички, които търсят по-добро качество за своя сън. Всичко това е на отлична цена, в някои случаи и много по-добра от предлаганата до момента на пазара.

Мебел-Стил, създадена още през 1994 година, всъщност започва своята дейност именно с производството на матраци. Търсенето на мека мебел обаче променя приоритетите на дружеството. През следващите години фирмата започва да произвежда различни видове мебели, а матраците се произвеждат в сравнително ограничени количества, които единствено посрещат нуждите на магазините, в които се продават и моделите мека мебел на компанията.
През тези години обаче, конструкторският и дизайнерски екип на дружеството работят усилено върху съвременни и модерни решения за матраци, съчетани с екологични материали, търсейки най-добрите възможни комбинации за крайния клиент.

В началото на 2017 година мениджърският екип на компанията решава, че е настъпил моментът една вълнуваща история, изпълнена с години иновативност, откривателство и емоция, да влезе в дома Ви с новата колекция на матраци Они.
Първото, което ще привлече вниманието Ви в новата ни колекция, са цветните решения, на които сме заложили във всеки един матрак. Да, ние искаме нашите клиенти да сънуват цветно, да са щастливи, да бъдат усмихнати, когато купуват, когато се прибират в дома си, когато почиват, когато живеят. Ето защо ние залагаме на цветна палитра от висококачествени текстили, специално предназначени за матраци, която знаем, че ще Ви допадне изключително много.

Всеки един матрак, носещ запазената марка Они, е нещо много повече от отличен избор.
С Вашия нов матрак Они вие избирате Вашия заслужен сън.

Брандът за мека мебел „KULT – Мебели с емоция“ е собственост на Мебел-Стил ООД, гр. Търговище. Дружеството е един от най-големите производители в България на тапицирана мебел с повече от 600 служители и три модерни производствени бази, разположени на обща площ от над 88 000 кв.м., от които повече от 29 000 кв.м. покрити производствени и складови площи. Първият завод на дружеството е в Търговище, вторият, открит през 2015 г, е в с. Макариополско, (на 14 км от Търговище), а третият, официално открит от Президента на Република България г-н Румен Радев, на 20.10.2017 г, се намира в Попово (35 км от Търговище).
Меката мебел на KULT се продава успешно във всички основни вериги мебелни магазини в България – общо повече от 300 точки в страната, както и около 45% от своята продукция се продава във Франция, Израел, Италия, Румъния, Грузия и Малта.
Ключът към успеха на семейната фирма е постигнатото оптимално съотношение между качество, комфорт и цена.
Всяка година развойното звено на фирмата разработва нови модели по идея на дизайнерския екип, както и на клиентите на дружеството в страната или чужбина.

Мебел-Стил ООД е редовен участник на международното мебелно изложение ИММ-Кьолн, Германия и Светът на Мебелите - София, България.

В Завод 2 се помещава и шоурумът на Мебел-Стил, както и развойното звено, където на площ от 200 кв.м. екип от конструктори и технолози създават новите модели на дружеството.


През следващите няколко години Мебел-Стил амбициозно е поставило пред себе си задачи да стъпи на нови международни пазари и да утвърди своите позиции като най-значимия български производител на тапицирана мебел и матраци.